georgiuleucaZărăndanii își puneau mari speranțe într-o victorie la Giarmata, acolo unde dădeau peste o formație cu probleme de efectiv, rămasă și fără un obiectiv de clasament pe acest final de sezon. Și, după cum avea să înceapă partida, se părea că teamul lui Sculici nu va avea probleme în a se impune, doar că, din nou, avea să plătească tribut imenselor ratări.
Fără accidentații Zdrențan și Wild, antrenorul „alb-albaștrilor” (echipați în roșu-negru în acest meci) a apelat la Ciobanu și Crișan, iar debutul confruntării a fost pur și simplu exploziv. În minutul 2, Filimon îl lobează pe Păduraru, dar asistentul anulează golul pe motiv de offside. Oaspeții nu s-au descurajat și, în minutul 6, au obținut un penalty. Mașniță a insistat pe o preluare lungă a portarului timișenilor, i-a luat fața și a fost faultat. „Centralul” Gulei i-a arătat doar galben lui Păduraru, care a rămas între buturi pentru a apăra execuția telefonată a lui Stănaia. Scăpate basma curată, gazdele au ieșit și ele la joc și au fost periculoase prin veteranul Leuca, ale cărui execuții „teleghidate” din faze fixe i-au dat destule emoții defensivei adverse. Avram, Oneț, Soare și Fuchs au fost la capătul centrărilor experimentatului lor coleg, dar de fiecare dată Bujor și colegii din fața sa au salvat golul. Și Păduraru a făcut minuni la cealaltă poartă, în fața lui Mașniță, care scăpase singur cu el, dar a încercat un dribling în plus și a fost blocat. Faza se petrecea în minutul 44, pentru ca 1 minut mai târziu, „milenarii” să modifice tabela. Leuca a trimis un balon peste Tudoroiu, Bîrză a preluat și l-a executat pe Bujor din 10 metri: 1-0, scor cu care s-a și intrat la cabine.
În partea a doua, Ineul a încercat cu disperare să revină în joc, dar au evoluat mult mai slab decât în prima repriză. Doar Crișan i-a dat emoții lui Păduraru cu un șut în cros, pentru ca restul fazelor să se oprească undeva la 30-40 de metri de buturile adverse din cauza unui ultim serviciu greșit din partea lui Mașniță, Georgiu sau Stănaia. De partea cealaltă, Giarmata a fost ceva mai periculoasă prin șutul lui Mihuța puțin pe lângă și „capul” lui Ștefan în plasa laterală. S-a încheiat 1-0 cu ineuanii alunecând în spatele Turceniului după runda din weekend.
Formații:
Millenium Giarmata: Păduraru – Oneț (25 Soare), Gârba, Avram, Diarra – Leuca, Fuchs – Ștefan, Ilinca (60 Leonte, 79 Stoica), Mihuța – Bârză.
CS Ineu: Bujor – Kocsis, Ciobanu, Tudoroiu, Hulbăr – Bilia (68 Hrezdac) – Stănaia, Georgiu, Crișan (54 Popovici), Filimon – Mașniță (78 Talpaș).
Arbitri: Silviu Gulei, Ionel Drulă (ambii Drobeta Turnu Severin), Răzvan Nistoran (Reșița).
Observatori FRF: Vasila Balaș (Reșița), Ion Lupșa (Caransebeș).

Recomandările redacției