Camelia Chifor

Casa de Cultură Pecica are şansa unei premiere teatrale absolute, premieră realizată de un colectiv de actori ai Teatrului Clasic „Ioan Slavici“ Arad. Este vorba de premiera comediei într-un act semnată de scriitoarea Camelia Chifor, „D’ale primăritului“, piesă scrisă după un caz real, caz povestit de primarul oraşului Pecica, Petru Antal.

Premiera absolută are loc joi, 7 mai 2015, ora 21,00. Regia piesei este semnată de Constantin Florea, din distribuţie făcând parte Constantin Florea, Roxana Sabău-Nica, Oana Kun şi Ionel Bulbuc, actori ai Teatrului Clasic „Ioan Slavici“ Arad.

Distribuţia piesei „D’ale primăritului“ este completată de artişti amatori din Pecica. Participă un grup de dansatori ai Ansamblului „Romaflores“ al Casei de Cultură Pecica.

Piesa tratează cu mult umor năravuri şi situaţii absurde la care sunt supuşi nu de puţine ori funcţionarii unei primării din Câmpia Aradului.

Scriitoarea Camelia Chifor este profesoară de română-franceză, este de origine din Pecica, unde şi locuieşte şi a debutat în dramaturgie anul trecut, cu piesa „Flash-uri în cotidian“, piesă regizată de Călin Chebeleu şi jucată de artiştii amatori ai Casei de Cultură Pecica, printre care s-a aflat chiar autoarea, Camelia Chifor.

De asemenea, Camelia Chifor este preşedinta Cenaclului Literar „Lucian Emandi“ de pe lângă Casa de Cultură Pecica, cenaclu la care activează foarte talentaţi scriitori, cu cărţi publicate la edituri prestigioase.

Recomandările redacției