burla tudorNațional Sebiș stă fără puncte în etapa a XXIII-a din eșalonul trei, rundă programată vineri. Și în timp ce a doua urmăritoare, Mama Mia, are derby local acasă cu Giarmata, UTA merge pe terenul Științei Turceni cu gândul să limpezească în favoarea ei discuțiile ce se învârt în jurul câștigătoarei seriei a IV-a.
Mijlocașul Claudiu Tudor, unul din cei mai buni utiști în victoria cu Motru, indică importanța confruntării din județul Gorj. „Ne așteaptă un meci foarte greu, aparte. Ultima deplasare n-a fost cum ne-am dorit, mai sunt patru etape, vrem mult să câștigăm, să tranșăm și să li­niștim lucrurile privind promovarea. Ca toate echipele, cei de la Turceni se vor mobiliza la maxim. Cum spunem noi în li­mbaj fotbalistic, își vor da viața pe teren contra noastră. Dar avem valoarea să câștigăm și să liniștim promovarea”, a punctat experimentatul fotbalist.
În aceeași notă a vorbit și Bogdan Burlă, tânărul apărător arădean care a avut o ascensiune remarcabilă de când a început campionatul. „Întâlnim o echipă mobilizată. Noi ne-am pregătit foarte bine, vrem să promovăm, știm cum ne așteaptă toate echipele, se vor apăra foarte mult, dar trebuie să luăm cele trei puncte”, a transmis cel care a înscris ultimul gol al roș-albilor în ultima etapă.
Fanii merg la meci
„Drumul UTA-ei către liga a II- a ne va duce din nou în Oltenia, la Turceni, pe terenul unei echipe într-o evidentă revenire de formă față de prima parte a campionatului. O victorie la Turceni este obligatorie pentru a risipi aproape în totalitate semnul de întrebare privind echipa care va promova în liga a II a. Cei care doresc să asiste la meciul „Bătrânei Doamne” pot face deplasarea cu autocarul, plecarea fiind vineri, 8 mai, la ora 12 din fața Stadionului Francisc Neuman (UTA). Înscrieri la numerele de telefon: 0751-100794  sau 0740-147291, pe pagina de facebook a Suporter Club UTA sau la adresa de mail suporterclubuta@yahoo.com. Costul deplasării: 10 lei”, anunță Suporter Club UTA.

Recomandările redacției