clm[1]Consilierii locali au fost convocaţi într-o şedinţă extraordinară, vineri, la ora 12.00, ocazie cu care se va dezbate un proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului general de venituri şi cheltuieli al Municipiului Arad pentru anul 2015.
În cadrul rectificării bugetare vor fi alocaţi 100.000 lei pentru obţinerea de certificate şi 50.000 lei pentru realizarea uti- ­li­tăţilor la blocurile de pe stăzile Frunzei şi Tarafului, sume ce urmează să fie recupe­rate de la chiriaşi. De asemenea, se vor aloca bani, 800.000 lei în vederea achiziţionării şi amplasării pe domeniul public de mobi­lier urban, bănci, coşuri stradale şi jardiniere.
În aceeaşi şedinţă se vor mai aloca bani pentru două studii de fezabilitate. Este vorba despre Studiu de Fezabilitate – Gazon şi instalaţie de irigat spaţii verzi în municipiul Arad, pentru care se va aloca suma de 100.000 de lei, şi despre Studiu de Fezabilitate – Lucrări de amenajare gazon, instalaţie de încălzire şi instalaţie de irigare Stadionul UTA pentru care se va aloca suma de 60.000 de lei.
Cel de-al doilea proiect de pe ordinea de zi se referă la neexercitarea dreptului de preemţiune cu privire la achiziţionarea unui imobil situat în Arad, Bulevardul Re­voluţiei, nr.78, ap. 4D-A/1.

Recomandările redacției