dragan nagy„Numărătoarea inversă începe să se simtă!”, a fost remarca antrenorului utist Roland Nagy înaintea plecării la Turceni. UTA e vineri seară (începând cu ora 18,00) în fieful gorjenilor de la Știința, de unde speră să vină triumfătoare și să-și mărească avansul în fruntea seriei.
În retur, Știința Turceni a fost nucă tare pentru toată lumea, aspect pe care roș-albii îl au în vedere. „E următoarea finală, La început de retur, Turceniul a făcut egal cu locul doi de atunci, Becicherec, iar mai apoi a învins Sebișul. E clar că s-a întâmplat ceva pozitiv acolo peste iarnă. Trebuie să ne facem bine temele, adversarii n-au nimic de pierdut, din contră. Entuziasmul din jurul meciului îi mobilizează, va fi un joc special pentru ei. Am înțeles că mergem să jucăm pe un stadion cochet, cu teren de calitate bună, ceea ce ne convine”,a punctat antrenorul utist.
Roli Nagy și ai săi că vor face totul să vină acasă cu ce și-au propus: „Ne gândim zi de zi cum să liniștim lucrurile cât mai repede și să realizăm obiectivul cât mai repede. Cele două sincope, cu Giarmata și Lugoj, au mai revigorat și au făcut mai interesant campionatul. Dar avem calitatea și valoarea de a reuși ce ne-am propus, să promovăm”.
Nu s-au antrenat la capacitate maximă Dobrean, Cotoc, Ousmane și Suslak, dar revin Botiș și Copil. Echipa probabilă a UTA-ei: Mitrea – Voicu, Botiș, Filaret, Burlă – Strătilă, Chindriș, Tudor, Hlistei – Rus, Szekely.

Recomandările redacției