explozie

Caz dramatic, în centrul Aradului, unde salvatorii s-au străduit din răsputeri să evacueze un bărbat rănit în urma unei explozii, produse în propriul apartament. Se pare că locuinţă a explodat din cauza unui racord făcut defectuos. Practic, specialiştii de la Eon au descoperit că o conductă de gaz era legată la duşul din baie.

Proprietarul apartamentului a suferit răni foarte grave, după ce locuinţa sa a explodat. Bărbatul a fost descoperit în flăcări, de către un vecin, care a auzit bubuitură.

Imediat după ce vecinii au anunţat incidentul la 112, la faţa locului au ajuns şi câteva echipaje de la compania de gaz, care au luat măsuri pentru limitarea dezastrului.

Specialiştii de la compania de gaz au descoperit o anomalie la legăturile din bucătăria bărbatului. Practic, instalaţia de gaz era conectată la para de duş.

În timp ce muncitorii de la Eon Gaz încercau să remedieze avaria, victima a fost transportată la spital. „E o persoană cu şoc combustional, victimă a unei explozii, care are arsuri de gradul 3 pe 50% din suprafaţa corporală. S-a intrat deja cu el în sala de operaţie, starea e foarte gravă”, a declarat Adrian Wiener, manager al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

Poliţiştii vor încerca şi ei să stabilească dacă victima are vreo vină sau dacă altcineva a realizat racordul cu gaz la duşul bărbatului rănit.

Cristian Cotuna

Recomandările redacției