mici

O femeie din Arad a reclamat că, marţi, 12 mai, a cumpărat dintr-un supermarket amplasat în Arad, pe strada Banul Mărăcine, două caserole cu pastă pentru mici. Conform înscrisului de pe etichetă, produsul se afla în interiorul termenului de valabilitate. Acasă, la desfacerea caserolelor, femeia a constat că pasta mirosea violent „a mortăciune”, motiv pentru care s-a reîntors la magazin pentru a reclama. Conform declaraţiilor femeii, angajaţii magazinului au încercat tot ce le stătea în puteri pentru a o determina să nu reclame faptul la Protecţia Consumatorilor, însă ea a refuzat. „Carnea din ambele caserole mirosea puternic a mortăciune, deşi era în termenul de valabilitate, conform etichetei. M-am întors imediat la magazin pentru a reclama, iar angajaţii au încercat să scape de mine oferindu-mi banii înapoi. Nu am acceptat pentru că mi-au cerut până şi bonul de casă. Rămâneam fără dovezi, aşa că am păstrat carnea stricată şi bonul pentru a merge la Protecţia Consumatorului, refuzând returnarea banilor”, a declarat  Laura Taha, femeia „cu noroc la carne stricată”.

Fără să accepte „stingerea cazului” prin returnarea banilor plătiţi pentru carne intrată în putrefacţie, Laura Taha nu a părăsit magazinul până când nu s-a convins personal că întregul lot de pastă de mici a fost retras de la vânzare. „În cele din urmă a venit un şef de magazin şi a dispus retragerea lotului de la vânzare. Eu am numărat în jur de 120 de caserole. Totuşi, am stat acolo aproape 40 de minute până când au decis asta. Este revoltător că, deşi cunoşteau riscul de a îmbolnăvi consumatorii, le-a trebuit atâta timp să retragă produsul. Eu i-am avertizat pe clienţii care intenţionau să cumpere şi au constatat şi ei că era pasta era stricată şi că mirosea a mortăciune”, a declarat Laura Taha agenţiei Mediafax.

Revoltată de întâmplare, Laura Taha a afirmat că va duce caserolele cu pricina la Protecţia Consumatorilor, pentru a înregistra o plângere.

Reprezentanţii supermarketului au refuzat să comenteze incidentul, însă angajaţi ai magazinului au declarat neoficial că toate caserolele cu carne de mici au fost retrase de la vânzare.

Recomandările redacției