rutiere

Doi tineri au fost condamnaţi la aproape doi ani de închisoare pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere. În cursul zilei de miercuri, cei doi au fost încarceraţi în Penitenciarul Arad. Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale împreună cu poliţiştii Postului de Poliţie Secusigiu şi Postului de Poliţie Zăbrani, au pus în aplicare cele două mandate de executare a pedepsei închisorii.

Mandatele au fost emise de către magistraţii Judecătoriei Sânnicolau Mare şi Judecătoriei Lipova, pe numele a doi bărbaţi, de 26, respectiv 29 de ani, ambii din judeţul Arad, care au de ispăşit pedepse cu închisoarea de 1 an şi nouă luni, respectiv 1 an şi opt luni, pentru comiterea de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

De asemenea, poliţiştii arădeni au depistat în trafic două persoane, care au săvârşit infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere. Agenţii de Rutieră au oprit în trafic un tânăr de 26 de ani, în timp ce conducea pe DJ 792/A, pe raza localităţii Beliu, un autoturism, având numerele de înmatriculare provizorii cu valabilitatea expirată din data de 6 mai a.c.. Poliţiştii au mai depistat în trafic, pe DJ 682, pe raza localităţii Zăbrani, un tânăr de 20 de ani, în timp ce conducea un tractor, fără a deţine permis de conducere.  Pe numele celor în cauză, au fost întocmite dosare de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

Recomandările redacției