bodeaDouă zile îi mai despart pe utiști de întâlnirea cu Ineul lui Cristi Sculici și Marius Ciubăncan și întreaga tabără roș-albă se gândește că victoria o apropie și mai tare de visul promovării.
„Un meci greu, care trebuie neapărat câștigat”, a indicat portarul Roberto Bodea. „Trebuie să ne concentrăm foarte bine, adversarii ne cunosc la fel de bine cum îi cunoaștem și noi pe ei. Ineul are jucători cu calitate, să vrem să dăm goluri și să stăm liniștiți. E important să câștigăm acum și să ne bucurăm după meci”, a adăugat tânărul goalkeeper.
Bodea n-a evitat subiectul enervantelor goluri primite de UTA de la distanță. „La Turceni, am scos prima minge și am zis că s-a dus ghinionul. Apoi… Dacă am fi televizați, golurile primite ar fi golurile etapei. Adversarilor le intră, nouă nu, deși avem șuteuri buni în echipă. Am tot vorbit și cu Seba Huțan, cu «profe» (n.r. Roland Nagy) la fel… Am fost și la biserică înainte de meciul cu Motru, atunci n-am mai luat goluri de la distanță, dar tot am luat trei!”, a constatat cel care împarte poarta arădeană cu Alex Mitrea.
Bodea a avut și un mesaj pentru prietenul său din poarta Ineului, Cătălin Bujor, care declarase că și-ar dori să câștige Ineul și să promoveze UTA: „Lui Bujor îi spun că n-am pierdut niciodată când am jucat contra lui. O să câștigăm și acum și o să promovăm! Și mă bucur că jucăm împreună, ca adversari”.

Recomandările redacției