pe scurt decedat  Bărbatul care a încercat să se gazeze, a murit
Tentativă de suicid reuşită a arădeanului care a ajuns la spital cu arsuri de gradul III, pe 50% din suprafaţa corpului. Acesta a încercat să se sinucidă prin racordarea gazului la duşul din baie. În timp ce îşi aştepta sfârşitul în cadă, o explozie puternică s-a produs în apartament, moment în care bărbatul s-a aprins ca o torţă. Vecinii l-au găsit în flăcări şi au sunat la numărul de  urgenţă 112 pentru a-l salva. Din nefericire, după patru zile de la incident, arădeanul şi-a dat ultima suflare.   (C.G.)

pe scurt furtFurt la o societate comercială
Un tânăr a fost identificat de poliţiştii Secţiei nr. 2 de Po­liţie, după ce ar fi furat o bicicletă. În urma cercetărilor efec­- tuate, poliţiştii au stabilit că, la data de 7 mai a.c., tânărul de 21 de ani, aflându-se în incinta unei societăţi comerciale din municipiu, ar fi sustras o bicicletă neasigurată, în valoare de aproximativ 2.200 de lei. Preju­diciul cauzat a fost recuperat, pe numele tânărului fiind întoc­mit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii in­- fracţiunii de furt. Poliţiştii continuă cercetările în vederea sta­- bilirii întregii activităţi infracţio­nale a acestuia.   (C.G.)

pe scurt transportTransport ilicit de lemn
Un transport ilegal cu apro­ximativ 26 mc de material lemnos a fost oprit în trafic de po­- liţiştii Postului de Poliţie Bâr­zava. Oamenii legii au depistat marţi, în trafic, pe raza localităţii Monoroştia, un bărbat de 27 de ani, în timp ce transporta cu un autocamion cu remorcă, cantitatea de 25,54 mc de material lemnos, care nu corespundea ca specie şi cantitate cu cel trecut pe avizele de însoţire a mărfii. De asemenea, în cadrul verificărilor efectuate s-a constatat că avizele nu au fost completate cu menţiuni referitoare la data, ora şi minutul ple­cării, conform legislaţiei în vi­- goare. Întreaga cantitate de material lemnos a fost reţinută în vederea confiscării, societa­tea transportatoare fiind sanc­ţionată contravenţional, conform Legii nr. 171/2010, cu suma de 50.000 de lei.   (C.G.)

Recomandările redacției