nagyVictoria de sâmbătă înseamnă că UTA are nevoie de un singur punct etapa viitoare, la Becicherecu Mic, ca să fie promovată matematic în liga secundă.
„Am avut presiune mare, orice s-ar fi întâmplat, în afară de victorie, ne îngreuna următoarea etapă. Felicit echipa, era momentul să jucăm și la zero. A fost o șansă dar e una muncită de un an. Felicit echipa pentru rezultat, următorul joc dorim să ne atingem obiectivul mult visat în situații grele. Suntem o echipă nou-promovată, vrem mult dintr-odată, să fim dezinvolți, răbdarea e undeva prea departe la unii. Dar victoria ne apropie de ce ne dorim, felicit echipa lui Sculici pentru atitudine, pentru joc, pentru cum a luptat”, a declarat Roland Nagy.
Indirect, fostul mijlocaș a comentat și starea de tensiune creată la sfârșit. „Întâi îmi felicit echipa pentru trei puncte. Ce spectacol a fost în ultimii ani în Arad, ca să pretindem dintr-odată enorm? Câte echipe mai sunt în municipiu? Nu știu ce se așteaptă, trebuie răbdare. Logic că nu sunt total mulțumit de joc, pot invoca, din nou, două penalty-uri, neacordate, dar nu analizez arbitrajul, mă bucur pentru victorie”.

Recomandările redacției