botisCăpitanul trupei lui Roli Nagy a jucat iar rolul gladiatorului. Contra Ineului, „Sore” Botiș a coordonat bine defensiva utistă, apoi a apărut în câteva rânduri și la finalizare, fiind aproape și el de o reușită concretă.
„O victorie în care am crezut, pentru care am luptat până în ultimul minut. Adversarul a fost incomod, s-a reorganizat în perioada precompe­tițională, au un lot destul de bun, cu jucători interesanți, bravo lor! Noi ne bucurăm pentru victorie, mai avem un pic pentru visul pe care-l dorim îndeplinit, promovarea în liga a doua”, a zis apărătorul utist.
Referitor la incidentele consemnate după ce meciul s-a încheiat, căpitanul UTA-ei a venit cu precizări clare pentru ca peisajul să fie complet. „E un subiect interesant și pentru mine. Eu încerc să fac abstracție de ce e în tribună și ce e pe teren în teren, într-o lume, într-o societate, într-un oraș în care, trei-patru luni, nu ai unde să te antrenezi, ca și senior, ca și junior. E foarte dificil, pe lângă alte lucruri grele cu care se confruntă nu numai UTA, ci și alte cluburi din fotbalul românesc. Noi reușim, prin grupul acesta frumos pe care
l-am creat, să facem performanță. Sperăm să ne înde­plinim obiectivul, a fost un an greu, încă e un an greu, trăim cu speranța că avem un om în spate. Domnul Meszar își dă
silința într-un moment în care sportul e dat la o parte. Noi credem în el, el crede în noi, a format grupul. Roli, la fel. Sperăm să ne bucurăm alături de suporteri, unul sau altul mai au de învățat, chiar și dintre lideri, apropo de modul în care se sprijină echipa. Suntem o echipă mică, cu un nume mare în spate, UTA, care reprezintă ceva în Arad și în România. Sperăm, pe mai departe, să-i facem pe suporterii noștri fericiți!”

Recomandările redacției