nagy-ineu1Antrenorul viceliderului, Sorin Bălu, și-a făcut temele pentru meciul de vineri și asta pentru că sâmbătă seară era reperat în tribunele din Aradul Nou. Echipa sa se agață de ultima șansă, cea din întâlnirea directă cu utiștii.
„Ca întotdeauna, e ceva normal [n.a. să ne studieze jocul], dar mă bucur că e aceeași distanță de 4 puncte. Cu Giarmata și Lugoj am avut prestații mult mai bune decât cu Ineu, dar n-a fost să fie. Muncind, primești în fotbal, rezultatul nu e întâmplător”, a comentat tehnicianul utist Roland Nagy.
„Dacă facem egal, cu punctul suntem promovați. Însă nu gândim că nu avem nevoie de victorie, spun doar matematic. Repet, nu știu unii la ce se așteaptă, văd că se spune că jucătorii sunt slabi, că eu sau alții din staff nu suntem antrenori. Suntem pe locul 1 și așa stau lucrurile. Nu o dată aducem mingea în fața porții. Presiunea a fost mult mai mare pe noi. La Turceni am întors rezultatul. Așteptăm și sper să venim bucuroși, cu promovarea în brațe. Avem un adversar pu­ternic în față, avem gândul că deținem prima șansă, sperăm să ne bucurăm și vineri, și vinerea viitoare”, a încheiat antrenorul arădean.

Recomandările redacției