mitrea-lugojSuspendarea lui Roberto Bodea și trecerea lui la echipa a doua înseamnă că poarta UTA-ei i se deschide din nou lui Alexandru Mitrea. Goalkeeperul revine între bare în capitalul meci cu Mama Mia Becicherecu Mic, după trei etape în care colegul său fusese prima alegere.
Bodea a fost titular în turul campionatului, când a apărat în 11 din cele 12 meciuri și a primit nouă goluri. O problemă medicală l-a ținut pe tușă în ultima rundă, la Hunedoara, când Mitrea și-a luat mănușile, scoțând, la rândul lui, mingea din poartă de două ori în acel joc.
În retur, Mitrea are un joc mai mult decât Bodea, iar cumulul prezențelor e 5-4 pentru primul. „Scorul” a rezultat după întâlnirile cu Pandurii, Sebiș, Filiași, Giarmata și Lugoj respectiv Craiova, Motru, Turceni și Ineu. La capitolul goluri primite, e tot 5-4, Bodea având o „bujie” în plus încasată față de colegul său.
„Avem încredere totală în Mitrea, are calități. El și Bodea sunt doi portari de valoare apropiată, dovadă că și-au împărțit minutele în retur. Acum e rândul lui Mitrea, ne bazăm pe el”, a comentat Claudiu Drăgan.

Recomandările redacției