uav11Miercuri, la Cluj, s-a pus punct Campionatului Universitar de Minifotbal, cu echipa Universității Aurel Vlaicu Arad printre protagoniste. Alcătuit pe „scheletul” formației ce evoluează în Liga Desavoia și întărit cu masterandul Alin Gligor, întors mai repede de la Slatina din pricina problemelor
existente acolo, teamul pregătit de Gabrie Marconi a pierdut două meciuri. Unul în grupă: 1-4 (gol Popa) cu Universitatea Petroșani, respectiv finala competiției: 1-2 cu Universitatea Alexandru Ioan Cuza Iași, golul arădenilor purtând semnătura lui Sergiu Popa.
În rest, au fost numai succese: 3-1 cu Universitatea Babeș Bolyai Cluj (goluri Popa 2, Vereș), 2-1 cu Universitatea Gheorghe Asachi Iași (goluri Popa, Gligor), 5-1 cu Universitatea Baia Mare (goluri Popa 4, Gligor) în grupă, respectiv 1-0 cu Universitatea din Brașov, în urma punctului reușit de Alin Gligor.
Lotul vicecampionilor naționali e format din: Radu Brade, Cosmin Băhnean – Alin Gligor, Marcel Bercu, Sergiu Popa, Cristian Negrea, Claudiu Negrea, Cătălin Petra, Claudiu Vereș, Alin Ciornei, Călin Șiclovan. De menționat că Băhnean a fost desemnat cel mai bun portar al turneului.
Cristian Panin, actualul team-manager al lui CFR Cluj, a fost gazdă primitoare pentru delegația arădeană. Fostul campion al României și participant în Champions League cu „feroviarii” din Dealul Gruia, le-a făcut un tur de stadion „studenților” de pe Mureș, dar a și luat masa cu ei.

Recomandările redacției