uta-mama-miaUtiștii s-au regrupat din mers după neașteptatul seism de la sfârșitul ultimului meci. Timpul a zburat repede și, vineri, de la ora 18,00 arădenii sunt gata de meciul ce poate încheia conturile lor cu Liga a III-a.
Un singur punct le e necesar arădenilor ca să-și asigure promovarea în liga secundă. Antrenorul Roland Nagy spune însă că nu pleacă în minte cu gândul la un egal. „Cu punctul suntem promovați, dar nu gândim că nu avem nevoie de victorie. Avem un adversar puternic în față, cred că deținem prima șansă, Sperăm să venim bucuroși acasă, cu promovarea în brațe”, e mesajul tehnicianului roș-albilor.
Absențele sunt știute, Voicu nu mai face parte din lot, iar Bodea și Hlistei au fost trimiși la echipa secundă. Nagy are varianta Mitrea – Ad. Popa, Botiș, Filaret, Burlă – Strătilă, Chindriș, Tudor, Piț – Szekely, Ousmane.
Dincolo, Sorin Bălu a lăsat impresia că tabăra sa ar fi mulțumită să se ridice la nivelul pretențiilor, dar e de așteptat ca UTA să aibă viață foarte grea în localitatea din județul Timiș.„Să câștigăm noi și să promoveze ei”, a conchis tehnicianul, revenit la echipa de la care plecase pentru a pregăti Caransebeșul în liga secundă, timp de jumătate de an.
„Băieții cu pizza” ar putea începe cu Filip – Ștefanovici, Telescu, Toma, Todorov – Radu, Luță, Todorov, Negruț – Steop, Balaure.
Arbitri: Denis Haidiner (Hunedoara) – Cristian Petrean, Alin Saraol (ambii Deva). Observatori: Ovidiu Bocai (Aiud), Dumitru Paraschiv (Drobeta Tr. Severin).

Recomandările redacției