grindeiCS UAV Arad spera într-un sezon mai bun în Divizia Naţio­nală de Rugby, dar înfrângerile vin pe bandă rulantă. Ultima dintre ele s-a consumat sâmbătă dimi­neaţă pe arena din Sânicolau Mic în faţa echipei secunde a Stelei.
A fost 3-31, cu gazdele do­minând în gol 30-35 de minute. „Un eseu pe care îl meritam după aspectul partidei sigur ne-ar fi băgat un joc, dar s-a văzut lipsa de concentrare în momentele favorabile. Am luat decizii proaste în situaţii de superioritate, plus greşelile de transmitere sau control al balonului. Băieţii au avut do­rinţă, din punctul acesta de ve­dere nu am ce să le reproşez, dar atât au putut astăzi (n.a. sâmbătă). Mă bucură, totuşi, faptul că începem să avem o grămadă stabilă, sperăm să creştem de la meci la meci. Deocamdată, e un sezon prost pentru noi, încercăm să ne revanşăm în etapele ce au mai rămas. A mai contat şi factorul adversar, jucătorii de la Steaua Under 23 pregătindu-se în ma- rea lor parte cu prima echipă”, a spus Marian Grindei, antre­no­rul-jucător al CS UAV Arad.
Preşedintele clubului universitar, Ovidiu Şerban, a făcut instrucţie cu rugbiştii arădeni la pauză, reproşându-le pe un ton dur în special lipsa de pre­gătire fizică, respectiv absenţa de la antrenamentele săptă­mânale. Grindei recunoaşte: „Ne-a certat pe bună dreptate. Pe de altă parte, trebuie să fim conştienţi că Aradul nu  e în postura de a atrage jucători de valoare. Ca şi logistică, eu zic că se oferă condiţii de Superligă, asta însemnând şcolarizare, masă, casă, dar salarizarea nu e corespunzătoare”.

Recomandările redacției