maximEtapa a IX-a a Diviziei Națio­nale de Rugby a adus pe terenul din Sânicolau Mic a doua echipă a Stelei, una formată doar din tineri, dornici de afirmare. Aici i-a așteptat o formație a Clubului Sportiv Universitar Aurel Vlaicu decisă să obțină a doua victorie a stagiunii, însă planurile i-au fost date peste cap încă din start.
Bucureștenii au început excelent partida și au marcat două eseuri în primele 10 minute prin același jucător de forță și viteză, fundașul Porojan. Lazăr a reu­șit doar o transformare, dar Aradul a răspuns doar cu o lovitură de pedeapsă marca Pușcașu. În rest, deși au reușit câ­teva faze frumoase de rugby, ce au dus balonul la doar câțiva metri de terenul de țintă advers, Maxim et. comp. nu au avut forța și clarviziunea să izbu­tească măcar o încercare. Mai mult, greșelile tehnice și nervii au provocat și trei eliminări (Farcaș, Postolache, Rotaru) de câte 10 minute, ceea ce le-au permis  vizitatorilor să reechilibreze partida, ba chiar să o domine copios în ultimul sfert de oră.
Rezultatul acestei perioade bune pentru elevii lui Acsente au fost alte două eseuri, reușite de Neacșu și Frîncu, plus o transformare a lui Lazăr. Același decar al „roș-albaștrilor” mai reușise un eseu pe o contră după o oră de joc, astfel că tabela s-a oprit la scorul de 3-31.
Formații:
CS UAV Arad: Grindei, Maxim, Gabor – Rotaru, Brie – Stoica, Postolache, Strună – Afloare, Pușcașu – Butcura, Nastiuc, Farcaș, Țepurică – Tiron. Au mai  ju­cat: Jena, Dinu, Popescu, Szucs.
Steaua: Roșu, Frîncu, Nai­toko – Leancă, Stângă – Toma, Doroftei, Coșereanu – Cocîrlă, Lazăr – Neacșu, Pascu, Iordan, Lăcătușu – Porojan. Au mai jucat: Berkesz, Dragomirescu, Dumitraș, Buleancă.

Recomandările redacției