judecata
Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, prin rechizioriu, au dispus trimiterea în judecată a inculpatului Nicolae Sima, cercetat în stare de arest preventiv, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi vătămare corporală din culpă.
Din probatoriul administrat în cauză, a rezultat că la data de 26 aprilie 2015, în jurul orei 20,20, având o îmbibaţie alcoolica în sânge ce depăşeşte limita legală, inculpatul a condus un autoturism Dacia pe strada Voinicilor, din municipiu, pe sensul de mers dinspre strada Renaşterii către B-dul Nicolae Titulescu.
“Când a ajuns la trecerea pentru pietoni, amplasată în dreptul unui supermarket, nu a acordat prioritate de trecere şi a accidentat pe persoanele vătămate I.R.L. şi C.A.L., care, în calitate de pietoni, s-au angajat în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni semnalizată şi marcată corespunzător, şi care au suferit leziuni ce au necesitat pentru vindecare un număr de 80-90, respectiv 95-100 de zile de îngrijiri medicale”, concluzionau procurorii arădeni.
Dosarul a fost înaintat, spre soluţionare, Judecătoriei Arad.

Recomandările redacției