Prins în flagrant la braconaj

Un bărbat a fost depistat în flagrant, în acest sfârşit de săptămână, în timp ce se afla la braconaj. În data de 23 mai a.c., bărbatul de 57 de ani, a fost depistat în flagrant, pe un fond de vănătoare de pe raza localităţii Zimbru, în timp ce ar fi împuşcat, fără drept, un ied de căprior de aproximativ 20 de kg, pe care l-ar fi transportat ulterior cu un autoturism, la cantonul de vânătoare. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii Secţiei nr. 10 de Poliţie Rurală Gurahonţ au constatat că, bărbatul, deţinător legal de armă letală, nu avea autorizaţie de vânătoare pentru data respectivă. Arma de vânătoare şi cele două cartuşe găsite asupra bărbatului au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, pe numele celui în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de braconaj cinegetic şi uz de armă, fără drept.

 

Au furat de la fermă

Doi tineri au fost depistaţi în flagrant, în timp ce furau dintr-o fermă.  Poliţiştii cercetează doi tineri, de 17 respectiv 20 de ani, care au fost depistaţi în flagrant, vineri seara, în timp ce sustrăgeau mai multe bunuri folosite în construcţii (roabă, betonieră, generator de curent electric, scule electrice) dintr-o fermă situată înainte de intrarea în localitatea Sânpaul. Prejudiciul cauzat în valoare de aproximativ 8.000 de lei a fost recuperat, pe numele celor doi tineri fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 

Furt de aparate electronice

Poliţiştii Postului de Poliţie Conop au identificat un bărbat, bănuit de comiterea unui furt din locuinţă. În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că, în perioada 18-23 mai a.c., bărbatul de 33 de ani ar fi pătruns prin forţarea geamului într-o locuinţă de pe raza localităţii Milova, de unde ar fi sustras aparate electronice în valoare de aproximativ 1.000 de lei. Prejudiciul cauzat a fost recuperat, bărbatul fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Recomandările redacției