clm

Consilierii locali se vor întruni, vineri, într-o şedinţă publică ordinară care are 27 de puncte pe ordinea de zi, unele dintre ele amânate în şedinţe anterioare.

Astfel, vor fi supuse, din nou, aprobării proiectele de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli al SC Recons  SA Arad pentru anul 2015, proiectul de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli al SC CET Arad SA Arad pentru anul 2015 şi proiectul de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli al SC CET Hidrocarburi  SA Arad pentru anul 2015.

De asemenea, pe ordinea de zi se mai află un proiect de hotărâre care a fost retras într-o şedinţă anterioară, respectiv cel privind modificarea tarifelor în zonele de agrement Ştrand Neptun şi Patinoarul Municipal Arad, prestate de SC Recons SA Arad.

Tot pe ordinea de zi se află un poiect de hotărâre privind modificarea şi completarea Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Arad nr. 97/2015 cu privire la aprobarea Regulamentului de organizare şi desfăşurare a evaluării anuale a managementului la Filarmonica de Stat Arad, cu modificările şi completările ulterioare.

De asemenea, tot pe aceeaşi temă, va fi supus aprobării, proiectul de hotărâre cu privire la modificarea Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Arad nr. 96/2015 privind constituirea Comisiei de evaluare a managementului  la Filarmonica de Stat Arad şi a Comisiei de soluţionare a contestaţiilor pentru anul 2014, cu modificările şi completările ulterioare

Consilierii locali vor trebui să îşi exprime votul pentru Raportul privind Starea Economică, Socială şi de Mediu a Municipiului Arad pentru anul 2014.

Totodată, în aceeaşi şedinţă va mai fi supus votului un proiect de hotărâre privind modificarea Regulamentului de desfăşurare a activităţilor comerciale în municipiul Arad şi un proiect de hotărâre cu privire la concursul între asociaţiile de proprietari denumit “Aradul curat“.

Recomandările redacției