palatFestivalul Internațional „The Sound of Music” organizat la Oradea a adus Palatului Copiilor Arad două locuri pe podium. Solistele care au re­uşit această performanţă sunt Maria Anastasia Solomie în vârstă de şapte ani şi jumătate care a ocupat locul II şi Ecaterina  Dan în vârstă de 11 ani care s-a clasat pe poziţia a III-a. Ele sunt îndrumate de profesoara Laura Roşu, coordo­nator al Cercului de Canto.
„Mă bucur de succesul so­lis­telor deoarece aceste pre­mii reprezintă rezultatul muncii lor. Fetele au pus pasiune în tot ceea ce au făcut şi prin urmare talentul lor a fost apreciat”, a spus Laura Roşu.
Fetiţa cu voce de aur
Maria Anastasia Solomie, la doar șapte ani, a câştigat numeroase premii la concursurile muzicale, cunoaşte foar­­te multe melodii din reper­- toriul naţional şi internaţional şi este prezentă la toate concertele şi spectacolele care se organizează la Palatul Copii­lor.
„Printre pasiunile Mariei se numără şi jurnalistica. Deşi e doar în clasa I, Ma-ria a obţinut două locuri I, unul la Concursul Naţio-  nal «Icoana sufletului de copil», iar celălalt la Concursul Judeţean «Copilărie, bucurie şi journalism», în cadrul cercului de redacţie presă pe care îl frecventează de doi ani“, ne-a informat Cristina Nicola, de la Cer­- cul de Jurnalistică al Palatului Copiilor.

Recomandările redacției