adora_1 IMG_8782 poză 1-10Acum un an a fost lansat unul din cartierele rezidenţiale ale Aradului, construite pe alte principii decât cele existente în dezvoltările imobiliare locale.
Articolul poate să fie perceput ca şi o reclamă, însa trebuie să salutăm iniţiativa şi ridicarea nivelului calităţii în imobiliare la Arad.
„Am dorit un cartier care să fie diferit, prin aranjarea clădirilor în jurul unui parc, pentru ca toţi locatarii să aibă acces la natură. Ştim că orice dezvoltator utilizează la maxim spaţiul într-un oraş, însă noi ştim şi voi ştiţi că în acele clădiri locuiesc oameni. Şi oamenii au nevoie de spaţiu, de natură. Am construit Adora Park pentru oameni” spunea atunci Ofer Liberson, directorul general al Tagor, dezvoltatorul proiectului Adora Park. Parcul Adora va fi construit în etapa a doua a proiectului şi nu la final, pentru ca cei care aleg apartamentele acum să se bucure de acest avantaj.
În aceste zile, oficialii Adora Park sărbătoresc primele 55 de familii, cupluri sau investitori care au ales acest cartier pentru avantajele pe care le oferă: apartamente finisate la cheie, la preţuri decente, cu finisaje Premium, aproape de centrul oraşului şi principalele puncte de interes (şcoli, grădiniţe, spital, mall, birouri). Astfel, s-au vândut peste jumătate din apartamentele Adora Park.
„Este cea mai calitativă clădire pe o raza de 200 km în jurul Aradului” spunea increzător Eyal Flomin, un inginer cu peste 24 de ani de experienţă în domeniul construcşiilor. Întradevar, cei care au ales Adora Park au confirmat calitatea construcţiei care se simte în apartament: finisaje de calitate superioară, cele mai performante soluţii antifonice, termoizolaţii perfecte. Menţionăm ca organi­zările de şantier şi cons­truc­ţia au fost realizate de una din cele mai importante companii de construcţii din Europa, cu referinţe internaţionale pentru clădiri rezidentiale şi comerciale cunoscute.
Această calitate o vezi ca şi vizitator, de la intrare. Am rămas surprinşi de casa scării care te duce cu gândul la un hotel care se respectă sau de cele două lifturi cu tehnologie touch.
Adora Park a intrat în viaţa arădenilor care aleg calitatea şi care ştiu ce înseamnă să trăieşti într-un apartament care are acces la toate serviciile şi în plus, acces la natură.

www.adorapark.ro

Recomandările redacției