Mandat de arestare

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale împreună cu poliţiştii Postului de Poliţiei Birchiş, au depistat un bărbat, urmărit internaţional. Bărbatul de 30 de ani, din judeţul Arad, a fost depistat pe raza localităţii Ostrov, pe numele său existând un mandat european de arestare, emis de către autorităţile judiciare din Belgia, pentru comiterea de infracţiuni contra proprietăţii, pe teritoriul acestui stat. Conform procedurii, urmăritul internaţional a fost prezentat magistraţilor Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara, care au dispus reţinerea acestuia pentru 24 de ore, în vederea predării către autorităţile belgiene.

 

Cercetat pentru furt

Un băiat de 11 ani, care ar fi furat o bicicletă, a fost identificat de poliţiştii Postului de Poliţie Dorobanţi. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că, la data de 20 mai a.c., minorul în vârstă de 11 ani ar fi sustras o bicicletă lăsată neasigurată din faţa ştrandului termal, din localitatea Dorobanţi. Prejudiciul cauzat în valoare de aproximativ 100 de lei a fost recuperat, băiatul fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

 

Depistat fără permis

Un tânăr, care nu deţine permis de conducere, a fost depistat în trafic de poliţiştii Secţiei nr. 8 de Poliţie Rurală Săvârşin. Poliţiştii au depistat în trafic, pe DJ 707A, pe raza localităţii Săvârşin, un bărbat de 24 de ani, în timp ce conducea un autocamion, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul, fără a poseda permis de conducere.

Recomandările redacției