UAV

Ghioroc Summer Fest, manifestare organizată de Liga Studenţilor din Universitatea Aurel Vlaicu (LSUAV), în parteneriat cu Primăria Ghioroc, a ajuns la cea de a V-a ediţie. Începând cu luna iulie până în septembrie, arădenii sunt aşteptaţi, în fiecare sfârşit de săptămâna, pe plaja de la Ghioroc.  „Anul trecut, au fost 15.000 de persoane acolo. Şi anul acesta, organizatorii au pregătit tot felul de surprize, pentru că nicio ediţie nu seamănă cu cealaltă. Ţin să îi felicit pe cei de la Liga Studenţilor, atât pentru iniţiativă, cât şi pentru continuitate”, a declarat prof. univ. dr. Lizica Mihuţ, directorul Şcolii Doctorale a UAV. Prof. univ. dr. Ramona Lile, rectorul UAV, a ţinut la rândul ei să-i felicite pe organizatori. „Liga Studenţilor are o activitate extraordinară în cadrul universităţii. Universitatea i-a sprijinit pe strudenţii de acolo până acum şi îi va sprijini în continuare. Sperăm ca şi ediţia de anul acesta să fie un succes, la fel ca şi celelalte ediţii”, susţine prof. univ. dr. Ramona Lile, rectorul UAV.

Potrivit reprezentanţilor LSUAV, la Ghioroc vor fi nouă weekend-uri cu multă voie bună şi muzică de calitate, zeci de concursuri şi multe alte premii. Aceştia susţin că, în condiţiile în care plaja nou amenajată a avut un impact major nu doar asupra înfăţişării, ci şi a participării vizitatorilor, LSUAV îşi doreşte să continue concursurile organizate pe plajă, care au fost un real succes, şi s-au adresat tuturor categoriilor de vârstă. Dacă în anii precedenţi numărul participanţilor la festival a fost estimat la circa 15.000 de persoane, acum se doreşte creşterea numărului de participanţi şi prin activitaţiile din timpul zilei, precum şi prin organizarea a două petreceri pe plajă, cea de deschidere a sezonului estival şi „Noaptea Dj-ilor”, care până acum au adunat mii de tineri în acelaşi loc. De menţionat că, pe lângă premiile care vor fi acordate, LSUAV  şi Uniunea Studenţilor din România vor trimite un participant de la Ghioroc Summer Fest la Costineşti. „Anul acesta, pregătim multe noutăţi, multe concursuri noi, iar muzica va fi, şi de această dată, foarte bună”, susţine Andreea Bunaciu, directorul de comunicare al LSUAV. „Trebuie să ştiţi că suntem o echipă, o adevărată familie care munceşte pentru acest eveniment de cinci ani, de aceea am ajuns unde am ajuns. Dacă şi vremea va ţine cu noi, sperăm că anul acesta să avem peste 20.000 de participanţi”, a completat Cosmin Băhnean, preşedintele LSUAV.

Pentru informaţii, detalii  suplimentare, poze şi live-stream, arădenii pot accesa pagina de Facebook a Ghioroc Summer Fest: https://www.facebook.com/GhiorocSummerFestOfficial.

Recomandările redacției