uta-kossen-2015Pentru al treilea an la rând, Old Boys UTA a participat la turneul organizat în localitatea austriacă Kössen în preajma Rusaliilor. Arădenii au avut companie din țara gazdă, Germania, Elveția, Italia și Luxemburg, 12 echipe în total.
Cu bilanț de trei victorii, două egaluri și o înfrângere, utiștii au încheiat în prima jumătate, pe locul 5, iar atacantul Neluțu Ardelean a fost desemnat cel mai bun jucător și golgeter al turneului!
„Față de anul trecut, au fost mai puțin echipe, majoritatea fiind implicați în campionate, cum a fost și cazul nostru. Ne-au lipsit jucători care erau de bază în echipa din ediția din 2014. Dacă îi aveam, sigur câștigam! Dar suntem mulțumiți de rezultat, băieții au pus suflet, chiar dacă lotul a fost mai restrâns”, a povestit Gyuri Vaczi, președintele arădenilor.
Pe lângă suportul soțiilor, Old Boys UTA a avut galerie germană, asigurată de prietenii din Waldkraiburg. Tot de acolo s-a întărit trupa arădeană, cu Rudi Dărăban, Cristi Luca, Uwe Rozenauer, Zoli Gyori, care au jucat și anul trecut pentru arădeni. Și tot de pe pământ german au sosit lângă arădeni doi vechi utiști – Sandu Donciu și Jozsef Korek.
Pe lângă întăririle nemțești, efectivul arădean i-a reunit pe Emil Szabo, Gabi Mihaly, Marius Grad, Emerich Hirmler, Octavian Nadiu, Marcel Cean (și el „neamț”, de câțiva ani buni), Nicolae Mitu, Cornel Nădăban, Dan Oprescu, Sorin Cigan și Neluțu Ardelean. Au mai însoțit trupa Bătrânei Doamne medicul Dan Pârvulescu, arbitrul Marcel Vida și Mihai Szucs.
„Am invitat și noi la Arad echipele din Munchen, Milano și Kössen, sperăm să organizăm un turneu în luna septembrie”, a adăugat Vaczi.

Recomandările redacției