razii
Poliţiştii arădeni au efectuat, joi, şase percheziţii domiciliare la persoane bănuite de contrabandă cu ţigări şi alcool etilic, confiscând peste 11000 de ţigarete netimbrate şi nouă litri de alcool etilic.
Astfel, angajaţii Poliţiei oraşului Nădlac, împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, au efectuat şase percheziţii domiciliare pe raza localităţii Nădlac, la persoane bănuite de contrabandă cu ţigări netimbrate şi alcool etilic.
Activităţile au fost desfăşurate cu sprijinul luptătorilor aparţinând Serviciului pentru Acţiuni Speciale, în cadrul unui dosar de cercetare penală aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad.
“În urma percheziţiilor a fost reţinută, în vederea confiscării, cantitatea totală de 11.400 de ţigarete netimbrate, de diferite mărci, din Serbia, şi nou[ litri de alcool etilic de aceeaşi provenienţă. Poliţiştii continuă cercetările în cauză, faţă de patru persoane, cu vârste cuprinse între 53 şi 77 de ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă”, preciza Biroul de presă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.
Activităţile desfăşurate au benefiat de sprijinul de specialitate al Departamentul de Informaţii şi Protecţie Internă, U.T.A.I. Arad şi Timişoara.

Recomandările redacției