furt

Trei persoane au fost depistate de poliţişti în doar câteva ore de la sesizare, după comiterea unui furt din autoturism. Poliţiştii Postului de Poliţie Ghioroc au fost sesizaţi despre faptul că, persoane necunoscute au sustras bani şi un permis de conducere dintr-un autoturism ce se afla parcat pe malul lacului Ghioroc.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au reuşit, în doar câteva ore de la sesizare, identificarea a trei tineri, cu vârste cuprinse între 16 şi 23 de ani, bănuiţi de comiterea faptei.

Din cercetările efectuate s-a stabilit că, la data de 1 iunie a.c., cei trei tineri, ar fi descuiat portiera din dreapta faţă a autoturismului, prin spargerea geamului, iar din bord ar fi sustras un portofel cu suma de 1.900 de lei şi permisul de conducere al victimei.

„Prejudiciul cauzat a fost recuperat, pe numele celor în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Ovidiu Liber.

Recomandările redacției