silaghiPentru prima dată în echipa de start a UTA-ei, atacantul Dan Silaghi a dat recital. Fotbalistul în vârstă de 23 de ani a fost principala „gură de tun” a trupei arădene și, pe lângă tripla semnată, a mai avut o serie de ocazii bune.
„Un final pe care l-am așteptat cu toții, ne bucurăm împreună cu suporterii la noi acasă de această promovare pentru care am muncit foarte mult. Și mă bucur că în plan personal am reușit să închei în mod plăcut campionatul”, a punctat „Sisi”, care a înscris în total 11 goluri în stagiunea 2014-2015, 8 din reușite venind în tur, pe când juca la Mama Mia.
Titularizat doar pe final de campionat, vârful timișorean n-a făcut un secret din faptul că și-ar fi dorit să joace mai mult. „Pentru mine, anul a fost cu bune și rele. Mi-aș fi dorit să joc mai mult, nu s-a putut, asta a fost situația, am acceptat-o. Mi-a fost greu la început, dar mă bucur că mi s-a dat acum șansa să joc mai mult și cred că nu am dezamăgit. Iar obiectivul meu când am venit aici a fost să promovez”, a mărturisit Silaghi.
Atacantul a adăugat că acum și-a propus doar să savureze clipa: „Acum vreau să mă bucur de acest moment. Nu mă gândesc încă la viitor, voi discuta cu conducerea și vom vedea care va fi următorul pas”.

Recomandările redacției