issaÎncetul cu încetul, lucrurile par a intra în matcă la Șoimii Pâncota. Autoritățile locale și Pavel Piroș par să se întâlnească undeva pe drum în ceea ce privește cererea și oferta. Probabil, Consiliul Local al orașului din Podgorie va suplimenta bugetul din campionatul recent încheiat cu 3-4 miliarde, urmând ca președintele – finanțator să asigure din fonduri proprii, dar și cu ajutorul unui partener care
și-ar fi dat deja acordul de principiu să vină alături de „alb-negri”, restul de 3 miliarde necesari pentru a duce la bun sfârșit stagiunea următoare a Ligii a II-a. Probabil, luni, se va face și anunțul oficial  al continuării activității la Pâncota, urmând ca și Ionuț Popa să pună pe masa conducerii lista cu achi­ziții pentru sezonul următor.
Există niște puncte fixe și dintre fotba­liștii care au îndeplinit pe teren obiectivul pentru primul campionat al „șoimilor” în eșalonul secund, iar unul dintre ele este  Mame Seydina Issa Laye Thiaw. „I-am plătit biletele de avion dus – întors în Senegal. Revine la Arad prin 2-3 iulie, data la care echipa ar trebui să înceapă pregătirile pentru noul campionat. Sunt mult mai optimist decât săptămânile trecute, vom rămâne să facem treabă la Pâncota”, a menționat președintele Pavel Piroș.
Așadar, șefii pâncotani au la dispoziție aproximativ o lună de zile pentru a regla aspectele legate de viitorul lot de jucători, însă primul pas ar fi să achite măcar o parte din restanțele financiare către fotbaliștii care au apărat culorile clubului în ediția de campionat 2014-2015.

Recomandările redacției