zbor
Poliţiştii Autostrăzii Vest A1 Deva – Nădlac au depistat un bărbat care conducea un autoturism cu viteza de 234 de km/h pe autostrada A1, în zona Giarmata (Timiş).
“La data de 8 iunie a.c., colegii mei au depistat pe autostrada A1, pe sensul de mers dinspre Arad spre Timișoara, la km. 500, un bărbat, de 40 de ani, din București, care conducea un autoturism cu viteza de 234 km/h. Aparatele radar l-au depistat la 800 de metri înainte de a trece pe lângă ele. Acesta a intrat pe autostradă pe la Nădlac, fiind sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 877 de lei, conform legislaţiei în vigoare. De asemenea, i-am reţinut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile”, ne-a declarant comisar Teodor Tudur, şef al Biroului de Poliţie Autostrada Vest A1 Deva – Nădlac, din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.
Un avion poate decola, fără probleme, la doar jumătate din viteza pe care a atins-o conducătorul bolidului, un BMW sport cu două uşi, decapotabil.

Recomandările redacției