IMG_4327 IMG_4334 IMG_4340 IMG_4359Primăria oraşului Sântana a organizat duminică sărbătoarea satului aparţinător Caporal Alexa. Alături de autorităţile locale, la eveniment au paticipat sute de persoane, care au luat parte şi la bal. În deschiderea programului, primarul oraşului Sântana, Daniel Tomuţa, a adresat tuturor celor prezenţi la sărbătoare câteva cuvinte: „Este momentul să sărbătorim ziua satului Caporal Alexa. Vă doresc sănătate şi să uitaţi câteva ore de grijile pe care le aveţi,  să vă simţiţi bine la acest spectacol care va fi frumos şi plăcut pentru toată lumea”.
La eveniment au participat şi consilierii locali. Programul a fost prezentat cu vervă de Cornel Gligor, viceprimarul oraşului Sântana.
Au fost prezente la sărbătoare formaţia Şcolii Gimnaziale „Ştefan Augustin Doinaş” din sa­tul Caporal Alexa, formaţia de dansuri „Şiriana” din Şiria, formaţia de juniori a ansamblului folcloric „Busuiocul” din Sântana, grupul vocal „Flori de busuioc” din Sântana şi multe alte formaţii din comunele învecinate şi nu numai.
Invitaţi de marcă l-au       felicitat pe primar
Printre oficialităţile importante, la sărbătoarea satului Caporal Alexa a fost prezent şi Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean Arad, care a adresat câteva cuvinte localnicilor şi invitaţilor: „Vă mulţumesc foarte mult pentru primirea făcută. Vreau să îl felicit pe primar pentru tot ceea ce a făcut şi face pentru oraşul Sântana. Văd că toată lumea este pregătită să petreacă, aşa că vă doresc multă sănătate, distracţie plăcută şi, cum spune şi domnul primar, să uităm câteva ore de griji şi să ne simţim bine împreună”.
Opiniile localnicilor din Caporal Alexa
Asemenea invitaţilor, şi localnicii au avut numai cuvinte de laudă pentru cel pe care l-au ales ca primar: „Abia acum avem şi noi primar care se gândeşte la noi. Până acum am cam fost lăsaţi la voia întâmplării dar, de când a venit acest primar, s-au schimbat multe. Se ocupă de toate problemele administraţiei pe care o conduce; aşa s-a rezolvat o problemă mare a satului nostru: au fost asfaltate toate străzile” au spus câţiva localnici din satul Caporal Alexa.

  • Cornel Gligor spune:

    Sunt necesare doua comentarii: 1. Prezentator a fost Radu Mos si nu viceprimarul Cornel Gligor si 2. strazile din sat au fost pietruite nu asfaltate.

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției