georgiu3Dacă lui Dănuț Bilia i-a expirat contractul și până la această oră nu i s-a propus prelungirea, celălalt mijlocaș central cu care Cristian Sculici a început majoritatea partidelor oficiale din campionatul Ligii a III-a se gândește foarte serios să abandoneze activitatea competițională.
Vasilică Georgiu împlinește în toamnă 35 de ani și consideră că e timpul să se lase de fotbal, sau cel puțin să nu-l mai practice la un anumit nivel.  „Nu sunt decis sută la sută ce o să fac mai departe, dar cred că a venit timpul să le las locul celor mai tineri. Chiar dacă am fost foarte mulțumit la Ineu, unde m-am simțit foarte bine din toate punctele de vedere, nu cred că aș mai putea face față la încă un sezon de Liga a III-a cu tot ceea ce înseamnă el: cantona­mente sau deplasări pentru antrenamente și jocuri. O să am o discuție și cu finanțatorul Roland Szabo înainte de a lua decizia finală”, ne-a mărturisit fotbalistul crescut de UTA.
Cu 6 reușite, Georgiu este golghetereul zărăndanilor în ediția de campionat 2014-2015, în câteva meciuri, în special în turul campionatului, el fiind utilizat și ca atacant. Dacă nu va continua la Ineu, cel mai probabil, experimentatul mijlocaș o va întări pe AS Dorobanți în stagiunea viitoare de Liga
a V-a. Totodată, Vasilică Georgiu se va ocupa de grupa de copii de la Andromeda Arad, pe care a preluată de aproape un an de zile, dar își va vedea și de studii, la Facultatea de Drept.

Recomandările redacției