carnagiu 2

Update 3
Din primele cercetări efectuate de poliţiştii arădeni reiese că şoferul unui autoturism Mazda, în timp ce circula pe DN7, din direcţia Arad-Deva, la intrarea în localitatea Conop, ar fi acroşat, iniţial, un autoturism Audi, care circula din sens opus, iar, ulterior, a intrat în coliziune cu un TIR, care circula în spatele maşinii Audi.
În urma impactului deosebit de violent, şase persoane (patru bărbaţi şi două femei) aflate în Mazda au decedat pe loc, iar o a şaptea persoană, aflată în aceeaşi maşină, – o fetiţă – a fost rănită şi transportată la spital, ne declara Ovidiu Liber, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.
Conform ISU Arad, la faţa locului s-a intervenit cu două autospeciale de tip SMURD de la Bârzava şi Arad, trei ambulanţe de la Săvârşin, Lipova şi Arad şi un echipaj de descarcerare de la Bârzava.
Maşina era înmatriculată în Mureş, iar patru dintre victime erau din Harghita, una din Braşov, iar despre cea de-a şasea persoană nu se cunoaşte, momentan, de unde este.
Cauza producerii accidentului pare a fi adormirea la volan a şoferului autoturismului Mazda, pe fondul oboselii.

Update 2
Începând cu ora 08.05, în judeţul Arad, traficul rutier a fost reluat pe DN7 Arad – Deva.

Update
Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la ora 6:15, în judeţul Arad, traficul rutier este oprit pe DN7 Arad – Deva, la intrarea în localitatea Conop, din cauza unui accident de circulaţie în care au fost implicate două autoturisme şi un tir. Traficul uşor a fost deviat pe DJ 682 Lipova – Săvârşin. Se recomandă conducătorilor auto să manifeste înţelegere faţă de situaţia creată şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi la faţa locului.

Înfiorător accident de circulaţie, petrecut vineri noapte, în jurul orei 4,30, pe DN7, în localitatea Conop. Nu mai puţin de şase persoane, printre care şi un copil, au sfârşit după ce autoturismul în care se aflau au intrat intr-un autocamion.
O a şaptea persoană, tot un copil, a fost transportată de urgenţă cu SMURDUL la spital, starea lui fiind gravă.
Victimele, care se aflau într-un autoturism Mazda, se pare, se întorceau din Ungaria.
Vom reveni cu amănunte!

  • Maria Ana Paul spune:

    Suntem
    in continua extindere, cu mari perspective pentru perioada urmatoare! NU este
    necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire
    de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si
    mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se
    lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem
    seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va
    oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: mariana.mitru@gmail.com

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției