peiifriteaCampioanele județelor Arad și Timiș s-au pregătit împreună în vederea meciurilor de baraj pentru promovarea în Liga a III-a. Câștig de cauză a avut ASU Poli Timi­șoara, printr-un gol al lui Ghinescu, reușit pe o contră purtată în minutul 70. Pecicanii acuză și ei cel puțin două mari ocazii ratate  de golghtereul Codrin Peii, însă, până la urmă, rămân cu un rest cât se poate de util, înaintea celor mai importante partide ale stagiunii.
„Scopul acestui amical a fost să intrăm în atmosfera și ritmul unui meci cu miză, așa cum va fi dubla cu Performanța Ighiu. Trebuie să recunoaștem că Poli s-a acomodat puțin mai bine la condițiile de joc, adică temperatura ridicată, de vară, a fost parcă mai proaspătă, dar, una peste alta, sunt mulțumit de băieți. Rezultatul putea fi altul dacă nu am fi ratat nepermis în special prin Peii, dar, până la urmă, important este să ne bucurăm săptămâna viitoare și mai ales peste două săptămâni, după manșa a doua cu Ighiul”, ne-a declarat Mihai Petcuț, tehnicianul „galben-albaștrilor”.
„Sunt mulţumit de randamentul băieţilor, am controlat meciul. Puteam marca şi mai multe goluri, pentru că am avut ocazii. Am fost mai buni astăzi. Un meci pe o căldură mare, nu am urmărit rezultatul. Dar un meci bun făcut de noi, sunt mulţumit. Un meci ce ne dă încredere, pentru că am întâlnit o altă campioană, una ce provine dintr-un judeţ cu fotbal serios”, a declarat Sorin Brîndescu pentru druckeria.ro. ASU se bate cu Voința Lupac, din Caraș Severin , pentru un loc de Liga a 3-a.
Formații:
Pecica: Rus – Cornea, Moise, Gabor, A. Ponta – Marinescu – Riviș, Dobricean, Arsene (46 Fritea), Covaci (60 Băd) – Peii. Din minutul 65 au mai intrat pe gazon: Grozav – Caba, Dubăț, Trif, Istin, Vasilca, Șiclovan, G. Ponta, Fabian.
ASU Poli: Burtic – Contescu, Gavriluţă, Gălan, Taub – Naidin, Filimon – Vucea, Stancu, Ghinescu – Budur. Au mai intrat: Rebenciuc, Damian, Rus şi Rogojină.
Arbitru: Dorinel Herțeg

Recomandările redacției