petcutVineri, Performanța Ighiu a realizat eventul în județul Alba, învingând-o în Finala Cupei României pe Mureșul Vințu de Jos.  A fost 3-0 pentru băieții lui Adorian Himcinschi, remarcat fiind încă odată golgheterul Romică David.
La demonstrația de forță a „roș-galbenilor” a asistat și Mihai Petcuț, cel responsabil cu pregătirea în tabăra Progresului Pecica pentru barajul ce se desfășoară în dublă manșă. An­trenorul campioanei Ligii a IV-a Arad și-a făcut o impresie despre adversarul său și și-a dat seama că va avea mult de furcă cu el. „Vom întâlni o echipă muncitoare, ordonată, foarte răbdătoare pe faza de construcție a jocului. Ca și jucători, m-au impresionat cei doi mijlocași la­terali, mi-a plăcut ușurința cu care scot adversarii direcți din joc, dar și cei doi atacanți. Aceștia încearcă să joace mereu pe poartă și scot de fiecare dată ceva din fiecare fază. Rar pierd mingi, iar acesta este un mare atuu al lor. Dar, până la urmă, eu am mare încredere în băieții mei, suntem mai buni și vom de­monstra în cele două meciuri”, ne-a mărturisit Mihai Petcuț.
Pecicanii se vor antrena zilnic în această săptămână, iar vineri vor pleca la Alba Iulia, unde vor face și o dezmorțire la ora jocului de sâmbătă, de la Ighiu (17,30). În afara lui Gherghel, accidentat de luni bune de zile, Petcuț nu are nicio problemă de lot și va deplasa 20 de fotbaliști pentru prima manșă a barajului de promovare în Liga a III-a.

Recomandările redacției