pincota2Chiar dacă Liga Profesio­nistă de Fotbal 2 nu a câștigat încrederea multor cluburi din eșalonul secund, întâlnirea acesteia de joi, de la Sărata Monteoru, e menită să mai limpezească lucrurile în vede­rea stagiunii următoare. Sau cel puțin asta speră „oficialii” celor de la Șoimii Pâncota, care ar dori să primească câteva răspunsuri chiar și în absență.
În primul rând, ar dori să știe câți juniori și de ce vârstă (Under 19 sau Under 21) trebuie să se regăsească în primul „unsprezece” etapă de etapă, apoi câte echipe vor lua startul în noua ediție de campionat, împărțirea lor pe serii și implicit sistemul promovare-retrogradare. În fine, va fi propus și un contract cadru între cluburi și jucători, ce trebuie însă studiat în amănunt și apoi, eventual, implimentat oficial.
Pavel Piroș recunoaște că negocierile cu jucătorii se poartă și în funcție de „capitolul” juniori.
„Avem țintele noastre bine stabilite, iar de joi încolo vom semna primele contracte. Am contactat zilnic fotbaliști, atât eu, cât și domnul Ionul Popa, încetul cu încetul formăm noul lot de Liga a II-a”, ne-a mărtu­risit președintele – finanțator al „șoimilor”.

Recomandările redacției