felicia

Gala de deschidere a celei de-a treia stagiuni estivale a Teatrului de Vară Ethos o va aduce în centrul atenţiei pe desăvârşita soprană, Felicia Filip. Duminică, pe 28 iunie, aceasta va performa alături de tânărul bariton vienez Liviu Holender, acompaniați de ansamblul „Johann Strauss Modern” sub bagheta maestrului Christian Pollak din Austria.

Consiliul Judeţean îi va acorda sporanei Felicia Filip, „Distincţia de onoare a judeţului“, în semn de recunoaştere pentru merite deosebite. În ultimii ani, aceasta a fost prezentă în cadrul mai multor evenimente culturale derulate în Arad.

Programul galei de deschidere a stagiunii Teatrului de Vară Ethos va include arii, duete și piese orchestrale din operete, opere și musical-uri celebre.

Repertoriul ales pentru această gală va include o serie de lucrări muzicale mai puțin cunoscute la Arad,  din creația lui Johann Strauss, Iosif Ivanovici, Franz von Suppe.

Invitatul special al serii este Ioan Holender, cunoscut ca fiind cel mai longeviv – 19 ani și apreciat director al Operei de stat din Viena, până în 2010. Gala va începe de la ora 20.30.

Recomandările redacției