himcinschiDacă vineri Mihai Petcuț și-a spionat adversarul de la barajul pentru promovare cu ocazia finalei de Cupă din județul Alba, sâmbătă, a fost rândul celor de la Performanța Ighiu să le întoarcă „favorul” pecicanilor. Antrenorul Adorian Himcinschi a asistat la amicalul dintre „galben-albaștrii” și ASU Poli, încheiat cu victoria timișorenilor cu 1-0.
„Va fi o dublă extrem de echilibrată, în care calificarea se va juca până la capătul celui de-al doilea meci. Nu putem spune că există vreo favorită, suntem două echipe apropiate valoric”, consideră „principalul” ighienilor.
Himcinschi a fost coleg la lotul naţional UEFA 1989 cu Claudiu Riviş, tatăl actualului jucător de la Pecica, Răzvan Riviş, al doilea marcator al echipei cu 14 goluri. „Fiecare echipă are atuurile sale, dar nu dezvălui acum problemele echipei adverse. În respectivul joc de verificare, m-a impresionat axul central al formaţiei din Pecica, punctul lor forte în plan tactic. Cred că în zona mediană adversarii au forţă”, a adăugat antrenorul Performanției, citat de ziarulunirea.ro.
Pentru a pregăti cât mai bine meciul tur, prevăzut pe teren propriu, sâmbătă, 20 iunie, de la ora 17.30, oficialii Performanţei au decis ca echipa să intre, în premieră pentru acest campionat, într-un cantonament centralizat, la o pensiune din zonă. Acest lucru se va întâmpla începând de astăzi.

Recomandările redacției