atl12004Atletico Arad a învins Academia Gheorghe Hagi în finala Campionatului Naţional al Juniorilor E, disputată ieri dimineață la Buftea. După echipa pregătită de Cristi Păcurar și Francisc Tisza în 2009, a venit rândul băieților lui Dinu Donca și Bogdan Oneț să ia medaliile de aur și tot într-o finală cu o echipă de la școala de fotbal a „Regelui”.
Scorul după timpul regulamentar de joc a fost 0 – 0, iar după exe­cutarea loviturilor de departajare arădenii au avut câștig de cauză cu 5-4. De la punctul cu var au marcat: Ciubăncan, Vulturar, Popescu, Boiţ şi Ekmekci. Titlul de cel mai bun portar a fost acordat arădeanului Vlad Tirian.
Campionii se numesc: Vlad Tirian, Armand Popescu, Cătălin Vulturar, Ahmet Ekmekci,  Andrei Mureşan, Marc Kiss, Alex Bîc, Adrian Martin, Răzvan Ristin, Rareş Pop, Bogdan Urdaş, David Ciubăncan,  Sebastian Boiţ,  Sasha Deznan, Adrian Bunaciu,  Mario Pele, Sorin Hanţ, Raul Dorubeţ, Norbert Nagy , iar antrenorii lor: Dinu Donca și Bogdan Oneț, plus colaboratorul celor doi fiind Ionel Dulhaz.
Micii fotbaliști au avut parte și de susținerea unei inimoase galerii, formate în special din părinți. Dintre federali, care au făcut și premierea copiilor, au fost prezenți la Buftea:  Dan Ionescu (președintele Comisiei Centrale de Copii și Juniori), Miodrag Belodedici și Jean Vlădoiu. A lipsit chiar „Regele” Hagi, care – de obicei – nu rata meciurile importante ale echipelor de la Academia sa, însă acum se află cu Viitorul Constanța în pregătiri la Poiana Brașov.

Recomandările redacției