pecica
Oamenii legii din cadrul Postului de la Poliţia oraşului Pecica au fost sesizaţi, la data de 18 iunie, cu privire la faptul că autori necunoscuţi au sustras suma de 1.800 de lei, dintr-o locuinţă de pe raza oraşului Pecica.
În urma activităţilor desfăşurate, aceştia au reuşit, în doar câteva ore de la sesizare, identificarea unui tânăr, de 17 ani, bănuit de comiterea faptei.
Din cercetările efectuate s-a stabilit că acesta, în noaptea de 16 iunie a.c., ar fi pătruns în respectiva locuinţă, prin escaladarea gardului şi pe uşa descuiată, de unde ar fi sustras suma de 1.800 de lei.
“În urma extinderii cercetărilor s-a stabilit că, în perioada ianuarie-iunie 2015, cel în cauză ar fi pătruns de patru ori în aceeaşi locuinţă, de unde ar fi sustras diverse sume de bani, cauzând astfel un prejudiciu total de aproximativ 8.000 de lei. Pe numele tânărului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat în formă continuată”, ne informa inspector Lorena Pîrvulescu, ofiţer de presă în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.
Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a acestuia.

Recomandările redacției