UVVG-Arad3După ce debuta cu dreptul la Turneul final al Campionatului Național Universitar la fotbal, învingând-o cu 3-1 pe UAIC Iaşi,  Universitatea de Vest Vasile Goldiș Arad a pierdut cel de-al doilea meci al grupei, 1-3, cu cei de la Universitatea Constantin Brâncuși Târgu Jiul. Prin urmare, arădenii au rămas să lupte pentru medaliile de bronz.
Meciul cu Universitatea Lucian Blaga Sibiu, de pe arena „Dan Pătinișanu II”, a fost la discreția lui Chindriș et. comp, care s-au impus la scor de tenis. Partida a început prost pentru „alb-albaștrii” (Finala Mică s-a jucat în echipamentul Sebișului), care au primit gol după 18 minute de joc. Șapte minute mai târziu, a venit șansa egalării, dar Bier a ratat de la punctul cu var. În mi­nutul 30, Georgiu a fost mai stăpân pe el și a transformat cel de-al doilea penalty dictat pentru arădeni. Jocul excelent al UVVG-ului a mai adus alte patru reușite în poarta sibienilor, autori Andrei Sulea (2) și Sebastian Susan. Chiar dacă au mai oprit din motoare după pauză, Susan (minutul 62) și portarul Miron, care a evoluat ca atacant în echipa Universității, au fixat tabela la 6-1.
Universitatea de Vest Vasile Goldiș Arad a evoluat în formula: Mitrea – Er. Wild, Bier, Filaret, Hulbăr – Susan, Chindriș, Georgiu, Haiduc – Bude, Sulea, după pauză mai intrând pe gazon: Gliguța, Maghici, Mureșan, Miron.
Arădenii au intrat în posesia medaliilor de bronz sâmbătă seara, după Finala Mare între Târgu Jiu și Cluj (scor 4-0). Totodată, utistul Alex Mitrea a fost desemnat cel mai bun portar al turneului, în timp ce Sulea și Susan (ambii autori a câte patru goluri) au devenit golgheterii întrecerii. Festivitatea de premiere a competiției inițiate de rectorul UPT, Viorel Șerban, a fost onorată de Răzvan Burleanu și Gheor­ghe Chivorchian.

Recomandările redacției