sedinta

Banii rămaşi din excedentul bugetar al anului trecut, rectificarea bugetului propriu, precum şi proiecte ce vizează chestiuni organizatorice – toate aceste subiecte vor fi pe ordinea de zi a următoarei şedinţe a Consiliului Judeţean.

Aleşii judeţului se vor reuni la finele acestei săptămâni, pentru o şedinţă ordinară de CJA. Pe ordinea de zi a şedinţei se găsesc câteva proiecte ce se referă la stabilirea taxelor pentru activitatea de amenajare a teritoriului, urbanism şi autorizarea lucrărilor de construcţii, precum şi la taxele percepute de Biblioteca Judeţeană „A.D. Xenopol”, Complexul Muzeal, Camera Agricolă şi Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor.

Unul dintre proiectele de pe ordinea de zi prevede transmiterea în administrarea Centrului Cultural Judeţean a Teatrului de vară Moneasa.

În dezbatere vor intra şi proiecte privind modificarea statului de funcţii pentru aparatul de specialitate al Consiliului Judeţean Arad şi modificarea organigramei pentru Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului. Decontarea navetei cadrelor didactice din învăţământul special va fi de asemenea suspusă votului în şedinţă.

În cadrul acestei şedinţe, Consiliul Judeţean îi va acorda sopranei Felicia Filip, „Distincţia de onoare a judeţului“, în semn de recunoaştere pentru merite deosebite.

Recomandările redacției