mures

Dispărut de acasă la Pecica , găsit înecat în Mureş

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Judeţean Arad, prin vocea cpt. George Pleşca, a informat că, joi, în jurul orei 18,45, pe Râul Mureş – în zona oraşului Pecica – a fost descoperit un cadvru.
Ovidiu Liber, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, declară: “Un cetăţean a declarant descoperirea cadavrului şi a sunat la 112. Este vorba de un bărbat de 57 de ani, din Pecica, sesizat dispărut miercuri, la Poliţia Oraşului Pecica întrucât nu a mai fost văzut de acasă din seara de 21 iunie”.
Nu sunt suspiciuni cu privire la cauzele decesului, cadavrul fiind predate IML, pentru autopsiere.

Update1: În aceste momente se încearcă identificarea bărbatului, după actele pe care le are în buzunar. Suspiciunea poliţiştilor este că bărbatul găsit în Mureş a fost dat dispărut.

Din informaţiile pe care le deţinem, conform cpt. George Pleşca, din cadrul ISUJ Arad, este vorba de cadavrul unui bărbat, declarat dispărut, acesta fiind predat Institutului de Medicină Legală.
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad a preluat cazul.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Judeţean Arad informează că, joi, în jurul orei 18,45, pe Râul Mureş – în zona oraşului Pecica – a fost descoperit un cadvru.
Echipajele specializate în astfel de operaţiuni extrag, în acest moment, cadavrul din apă.
Revenim cu amănunte.

Recomandările redacției