radu-pop

Având Cupa României în vitrină și clasare pe podiumul ultimei stagiuni din Liga a IV-a, Șoimii Lipova savurează vara. Reactivată de Radu Pop și conducerea orășelului de pe Valea Mureșului acum trei ani, trupa alb-albastră s-a întors cu bine în D-ul arădean și, încet-încet, își îndreaptă gândurile spre campionatul viitor.

„Ce aș putea să cer mai mult de la o nouă promovată? Locul trei și Cupa României sunt obiective îndeplinite. Suntem fericiți că suntem sănătoși și câștigători”, spune președintele Radu Pop.

„Șoimii” mai au câteva zile de vacanță, până pe 3 iulie, când se întâlnesc la stadion pentru un meci amical și un banchet! „Îi momesc pe jucători cu banchetul, înainte să trecem la muncă!”, a zâmbit conducătorul, anunțând că reunirea e programată pe 7 iulie, cu aproximativ o lună și jumătate înainte de preconizatul start al noului sezon.

„Avem discuții cu câțiva jucători, vom și lăsa câțiva să plece. Vrem să mai întinerim, sperăm că dăm drumul și la lucrările la stadion, iar în doi-trei ani ne gândim și mai departe. Dar nu mai repede, încă nu avem infrastructura”, a punctat Radu Pop, clarificând discuțiile care vedeau Șoimii Lipova drept una din echipele care ar fi urmat să se implice în lupta pentru promovare:

„Întâi vrem un stadion modern, dacă am câștigat un proiect, apoi ne gândim și la o echipă puternică. Dorim să ne crească juniorii, să luăm ceva și din pepiniera proprie. La Liga a III-a e altă organizare și e mult mai bine să-i ai pe ai tăi, de o valoare bună. În rest, cu pași mărunți am început de când am revenit la Șoimii, așa merg mai departe. Dacă te hazardezi, poate realizezi ce îți propui, dar și șansele să cazi de sus sunt mai mari”.

Recomandările redacției