lung mitu irimiaSite-ul liga2.ro a publicat, sub semnătura reputatului statistician Răzvan Toma, cifrele esențiale ale jucătorilor și antrenorilor care au activat în sezonul recent încheiat al celui de-al doilea nivel fotbalistic din România.
Aradul a fost reprezentat de Șoimii Pâncota, grupare aflată în premieră pe scena ligii secunde. Trupa din Podgorie și-a îndeplinit obiectivul și e remarcată printre cifrele realizate de studiul men­ționat.
Alb-negrii se pot lăuda că și-au îndeplinit obiectivul avându-i în rândurile lor pe cei mai vârstnici fotbaliști ai ligii a doua! Portarul Cristi Irimia, născut pe 21 august 1974, în anul în care Germania câștiga titlul mondial la ea acasă, e lider la acest capitol. Îl urmează îndea­proape Dumitru Mitu, „Bebe” e mai mic cu șase luni decât colegul și amicul său, fiind născut pe 13 fe­bruarie 1975. Podiumul e încheiat de un component al Gloriei Buzău (seria I), născut pe 18 octombrie 1975.
„Șoimii” au mai contribuit cu trei stranieri la totalul de 41, atâția câți au evoluat în ambele serii. Pâncotanii i-au avut pe moldoveanul Sergiu Vițu (plecat în pauza de iarnă), senegalezul Issa și ivorianul Traore.

Recomandările redacției