horaMijlocașul Ioan Hora a ratat, în ultima etapă, titlul de campion al stagiunii trecute, după ce Oțelul Galați i-a pus piedică ASA-ului Târgu Mureș. Fotbalistul care a jucat la UTA între 2005 și 2008 a schimbat în urmă cu două zile echipa: clubul Pandurii Târgu Jiu l-a anunțat, pe site-ul oficial, ca nouă achiziție în orașul lui Brâncuși.
Hora (26 de ani), a plecat de la UTA la Gloria Bistrița și, după doi ani, a devenit fotba­listul echipei CFR Cluj, în tricoul căreia a cucerit un titlu de campion național. Feroviarii din Gruia l-au împrumutat pe fostul internațional de juniori și tineret la Târgu Mureș în 2014, grupare care avea să-l aconteze definitiv sezonul trecut.
„Horică” întregește o listă de achiziții ce mai numără încă opt „panduri”: Alexandru Dan (Târgu Mureș), Lazăr (Botoșani), Munteanu (Clinceni), Ciucur (Iași), Wellington (Chiajna), Fernandes (portughez, Grecia), Filippetto (argentinian, Bolivia) și Khalouta (marocan, Olanda). De la Târgu Jiu au plecat Pintilii, Nistor și Matulevicius.

Recomandările redacției