gligor maneaApărătorii Alin Gligor și Alexandru Manea s-au integrat rapid în schema Bătrânei Doamne, la fel cum a făcut-o și portarul Bogdan Miron. Ultimul a avut încă trei colegi la prima mișcare, pe Bodea, Mitrea și Mara.
Pe scurt, antrenorul Roland Nagy s-a referit la primele trei achiziții estivale.  Pe Gligor l-am avut jucător, a avut continuitate în Liga a II-a, a fost căpitan pe unde a fost, vine cu plus, nici nu am ezitat!”, a mărturisit tehnicianul, adăugând că tot din direcția FC Olt, unde a jucat Gligor ultima dată, interesanți mai erau Alin Ignea și Alex Leucuța.
„Manea crescut aici, a jucat mai puțin în ultima perioadă la Caransebeș, dar e serios, mun­cește mult, poate fi o soluție”, a continuat „principalul” arădean, explicând și alegerea goalkeeperului Miron: „Cei doi (Bodea și Mitrea) și-au făcut datoria, dar avem nevoie și de experien­ță”.
Astăzi e așteptat la Arad Sorin Strătilă. Om de bază sezonul trecut, blondul mijlocaș vine să clarifice posibilitatea de a continua în tricoul UTA-ei și-n liga secundă. Iar cu atacantul Szabolcs Szekely, de asemenea, se discută. „Mai sunt tratative și cu alți jucători, în scurt timp ar trebui să ni se mai alăture unul”, a dezvăluit Nagy.

Recomandările redacției