agresiune

O femeie a fost lovită cu pumnii după ce a refuzat să-i împrumute bani unei cunoştinţe. Urmează a fi pusă în mişcare urmărirea penală faţă de agresor. În noaptea de 7-8 iulie a.c., la scurt timp după miezul nopții, prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad a fost solicitată intervenţia unui echipaj, în Calea Aurel Vlaicu din municipiul Arad.

„La locul intervenției, jandarmii au identificat două femei, una dintre ele prezentând urme de agresiune. Ea a precizat că a fost lovită la nivelul capului și picioarelor, de către un bărbat care, în momentul sosirii echipajului de jandarmerie, nu se mai afla la fața locului”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, maior Emilia Fînaţă.  Persoana agresată a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost condusă la unitatea de primiri urgențe.

Pe baza semnalmentelor, jandarmii l-au identificat, în scurt timp, pe cel care a săvârșit agresiunea, acesta fiind un bărbat în vârstă de 34 de ani, cu domiciliul într-o localitate din județul Arad.

Conflictul a izbucnit pornind de la refuzul femeii de a-I împrumuta bani agresorului. Aceştia nu erau concubini, nu este vorba de o relaţie între cei doi dar se cunoşteau. Sunt persoane care locuiesc fără forme legale în municipiul Arad. Agresorul, care locuia în aceeaşi zonă cu victima, prezenta semne vizibile că ar fi consumat alcool.

În acest caz, jandarmii au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală. Urmează să fie eliberat certificatul medico-legal, care stabileşte de câte zile de îngrijiri medicale are nevoie victima pentru recuperare.

Recomandările redacției