dianaEdiția a VI-a a Cupei Tiger Amira X-MAN, eveniment sportiv de anduranță dedicat pasionaților de triatlon din România și din străinătate, a avut loc la Oradea. Concursul a fost organizat de către ACS Xterra Sport Bihor în partene­riat cu Consiliul Județean Bihor, era inclus în calendarul competițional al Federației Române de Triatlon, având clasificarea de Campionat Național de Tria­tlon pe distanță lungă.
Diana Miazga a reprezentat Experiența Multisport Arad la proba de triatlon pe distanțe de Half Ironman (înot – 1900m, ciclism – 90km și alergare – 21,097 km) reușind o clasare foarte bună, ca rezultat a multe luni de zile de pregătire specifică. Astfel, ea a parcurs traseul în 7 ore și 44 minute, obținând locul III la categoria de vârsta F40+. Dat fiind faptul că primele două clasate la această categorie erau sportive din Ungaria, Diana Miazga a fost premiată și de către Federația Română de Triatlon și i s-a conferit titlul de campioană națio­nală de triatlon la categoria F40+.
În altă ordine de idei, în toamna acestui an va avea loc și în Arad un concurs de acest tip dar pe distanțe mai mici, ediția a doua a Triatlonului Aradului.

Recomandările redacției